Yhden yön jutut ja niiden hyvät puolet

Yhden yön jutut ja niiden hyvät puolet

Aikanaan satunnaiset suhteet sekä yhden yön jutut olivat monelle arkipäivää, ja esimerkiksi 70-luvulla rakkaus kaikkine käsitteineen oli erittäin avointa. Luonnollisesti muutoksia tapahtui hiljalleen myös näin ajattelevien ihmisten keskuudessa, ja miehiltä alettiin odottaa enemmän sitoutumista kuin kukasta kukkaan lentämistä. Joka tapauksessa avointen ja satunaisten suhteiden hyötyjä ei käy kieltäminen, sillä antavathan ne mahdollisuuden kokeilla deittailua, oppia omista virheistään ja etenkin palautua noista virheistä ilman että pitää alkaa miettimään kumpi saa sohvan ja kumpi pitää koiran. 80- ja 90-luvuilla tavanneet muuttavatkin nykyään yhteen jopa kuukauden sisällä toistensa tapaamisesta, joten lienee sanomattakin selvää kuinka mukavaa on kun pitkästä aikaa yhteyskunta alkaa hyväksymään avoimemmat, satunnaisemmat suhteet ”opettelua” varten.

 

Avain satunnaisiin suhteisiin on avoimuus

Kun olet avoin aikeistasi, ja siitä ettet todellakaan ole hakemassa parisuhdetta, antaa se vastapuolelle samantien kaksi vaihtoehtoa: joko jättää sinut jatkamaan etsintääsi, tai hypätä kelkkaasi koska itsekin hakee samaa. Monille saattaakin tulla yllätyksenä, että pelkkä seksiseuranhaku on naisten keskuudessa yleisempää kuin uskotaankaan, sillä monet naisetkin haluavat varmasti ensin kokeilla omia kykyjään, kerätä kokemusta tai vain pitää hauskaa ennen oikeaan parisuhteeseen ryntäämistä. Ja elämän olisi tarkoitus olla hauskaa, joten miksi jäädä odottelemaan sitä oikeaa, sulkien ympäröivän maailman pois tuoksi ajaksi? Silkkaa ajanhukkaa, josta ei aiheudu muuta kuin surua pidemmän päälle.

 

Toki satunnaisista suhteistakin voi olla harmia, mutta ainoastaan silloin kuin suhteen toinen osapuoli ei ole tehnyt aikomuksiaan täysin selväksi. Lienee sanomattakin selvää että se suhteen osapuoli joka on oikeaa rakkautta ja parisuhdetta ollut hakemassa, tuntee itsensä hyväksikäytetyksi kun hänelle selviää että kumppani olikin pelkän seksin perässä – ei tunteiden. Rehellisyys onkin siis ehdottomasti kaikkein tärkein seikka mikä yhden yön juttuihin hypätessään tulee pitää mielessään.

 

Uusiin ihmisiin tutustuminen on tärkeää

Satunnaisen tapailun ei silti toki tarvitse olla monimutkaista, ja tavatessasi mukavia ihmisiä, on hyvin paljon mahdollista että ystävystyt heidän kanssaan – riippumatta siitä oliko se alkuperäinen ajatus vai ei. Etenkin miehille naispuoliset ystävät ovat painonsa arvoisia kullassa, sillä heiltä voi saada erittäin arvokkaita vinkkejä naisen ajatusmaailmasta ja toimintatavoista. Tämä pätee etenkin silloin kun päätät jättää seikkailut taaksesi ja keskittyä etsimään sitä juuri oikeaa, juuri sinulle sopivaa vaimoa tai tyttöystävää.

Oppiakseen lisää naisista on suorastaan pakollista viettää aikaa naisten kanssa, ja mitä avoimemmin asioista pystyy yhden naisen kanssa puhumaan, sitä suurempi todennäköisyys on oppia lisää naisista ylipäätään, ja hyödyntää näitä oppeja myöhemmässä vaiheessa. Kun lopulta löydät ”sen oikean”, et ole enää täysin keltanokka vaan pystyt toimimaan järkevästi ja etenemään selkeän päämäärän kanssa.